top of page
  • Writer's pictureBritt

Het nieuwe jaar is al weer goed opgang.

Hoe staat het met je voornemens voor 2021?


2021 biedt een mooie kans om nieuwe gezonde gewoonten te creëren, positief te denken, productiever te zijn en gelukkig te zijn. Juist in de situatie waarin we ons nu bevinden is het belangrijk goed op voor je lichamelijke en geestelijk gezondheid te zorgen.


Veel van de nieuwjaar-resoluties hebben de neiging om te te vervagen in februari, vaak te wijten aan de manieren waarop ze worden bedacht.

Doelen die te vaag zijn, zoals, Ik ga volgend jaar afvallen'',

of overdreven ambitieuze visioenen, zoals: "Ik ga stoppen met cafeïne, nicotine en suiker in één keer," zijn een perfecte setup voor mislukking.

Deze mislukkingen zijn echter te vermijden. Verandering kan worden bereikt door realistische verwachtingen en zelfacceptatie, en een solide basis van lichamelijke en geestelijke gezondheid.


ROOT streeft ernaar om de tools te bieden die nodig zijn om lichaam en geest te optimaliseren. Door milieuverontreinigende stoffen te neutraliseren, toxines uit te spoelen en mentale rust en helderheid te bevorderen, pakken Root's producten de meest voorkomende barrières voor succes aan.

In een nieuwe benadering van wellness, helpen Root's producten het lichaam op een natuurlijke manier de natuurlijk processen van het lichaam te ondersteunen in plaats van de invoering van synthetische gezondheidshulpmiddelen.

Hierdoor kan er een extra boost worden gegeven en kan er worden begonnen met metabole verjonging, cellen reiniging, ontstekingens-vermindering en mogelijke blokkades in de spijsvertering te neutraliseren, waardoor een efficiëntere opname van voedingsstoffen mogelijk is.


Het merk is gebaseerd op deze kernwaarden:

Integriteit, Authenticiteit, Eenvoud en Onderwijs.

ROOT is van mening dat alle mensen gelijk zijn, en het unieke potentieel van elke persoon kan worden gedeblokkeerd door het verwijderen van de oorzaken van de ziekte, in plaats van het behandelen van symptomen.


"Cure the Causes"


Geef je lichaam de aandacht die het verdient en zorg dat

  • zware metalen,

  • giftige chemicaliën en

  • schimmelsporen

uit uw systeem verdwijnen. Re-claim uw fysieke en mentale gezondheid NU!Verbeter je Dopamine level en je verbetert je mentale toestand.

ROOT's Zero-In, een dagelijkse energie-stimulerende capsule, welke is ontworpen om de zogenaamde hersenmist te elimineren en een vlijmscherpe focus bevorderen van en aandachtsspanne. Gemaakt met kurkuma, pijnboomschors, fluwelen bonenzaad en vitamine D.

Hierdoor is het een natuurlijk alternatief voor synthetische stimulerende middelen en energiedranken.

Deze organische, niet-GGO formule helpt bij het verbeteren van de levering van zuurstof aan hersencellen en verhoogt dopamine niveaus voor maximaal 14 uur, het leveren van de hersenen met "feel-good" hormonen en ondersteuning van neurologische gezondheid op lange termijn.Passief Systemisch Ontgiften

De basis van een goede gezondheid is een omgeving vrij van toxische stoffen. De opname van zware metalen zoals kwik, lood en allumium zijn helaas niet meer te voorkomen in ons dagelijks leven. Giftige chemicalien zoals Glyposate en aardolie producten worden dagelijks aan ons toegediend. Ook zijn vaak shimmelsporen oorzaak van gezondheidskalchten.

Om deze stoffen op een juiste manier uit het systeem te krijgen is het noodzakelijk dat de juiste ontgiftingswegen in het lichaam goed worden ondersteund. CleanSlate is zo´n product. Door de gepatendeerde bewerking van Zeolite, toevoeging van Trace Minerals en Vitamine C is dit product als enige in Europa goedgekeurd voor ontgiftings doeleinde.

Door de structuur van de Ortho Silicate Acid moleculen is dt product in staat om de hersenen ook te ontgiften.


Gebruik verwijzingscode healthybody4all bij online bestellen op https://therootbrands.com

Disclaimer: Geen enkel deel van de informatie uit deze blog is bedoeld als medisch advies in welke vorm dan ook. Heeft u een medisch of mentaal probleem neem dan altijd contact op met uw arts of specialist.


*Dit artikel is vrij vertaald naar een Blog uit https://thepuristonline.com/2020/12/root-brand-supplements/

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page