top of page
 • Writer's pictureKatja

Hoe zit het Mary?

Updated: Jan 21, 2021

We weten allemaal dat de wereld snel verandert.

Banen gaan verloren, kansen worden verkleind, dromen vallen uit elkaar. Aan de andere kant ontstaan er nieuwe kansen, kan er een nieuw begin zijn. Als je openstaat voor nieuwe kansen, als je bereid bent om met een nieuwe kijk te kijken, zijn er altijd nieuwe manieren en mogelijkheden.

Laten we kijken naar het verhaal van Mary.


Mary, een alleenstaande moeder.

Omdat ze moeder was van een tweejarige, was het moeilijk voor haar om een fulltime baan te hebben en tegelijkertijd haar verantwoordelijkheden als moeder te vervullen.

Terwijl de COVID-19-pandemie zich over de hele wereld verspreidde, namen ook de zorgen over werkzekerheid onder de werknemers in de grote industrieën toe. Toen Mary op een dag op internet aan het surfen was, kwam ze een artikel tegen met het succesverhaal van een jonge vrouwelijke ondernemer, die "Social Sharing" gebruikte om haar fitnessproducten met succes aan duizenden mensen te verkopen.

Het artikel vertelde over haar reis van werkloosheid naar eigen baas worden en met succes een mooi inkomen genereren. Het artikel maakte direct indruk op haar en ze zocht verder naar Social Sharing / Direct selling en de verschillende mogelijkheden ervan. Bij haar zoektocht kwam ze erachter dat 74% van de mensen die bij Social Sharing / directe verkoop betrokken zijn, vrouwen zijn, wat haar beslissing om zich verder te verdiepen in dit onderwerp, versterkte.


Een paar dagen later vertelde een vriend van Mary, Michael, die op de boekhoudafdeling van een farmaceutisch bedrijf werkt, in een informeel gesprek haar over hoe de pandemie hun omzet heeft verhoogd en hoe steeds meer mensen zich zorgen maken over hun immuniteit en gezondheid.

Toen ze dit hoorde, wist Mary, die al op zoek was naar een product om haar Social Sharing Business een vliegende start te geven, wat het zou moeten zijn. Van daaruit begon haar reis naar een succesvol gezinsinkomen.


Dus, als jij Mary was, en je zou overwegen een Social Sharing Business op te zetten om zowel professionele als financiële vrijheid te bewerkstelligen, naar welke waarschijnlijke gegevens en statistieken zou je dan kijken?

Welnu, we zijn hier met enkele nuttige inzichten om Mary en jou te helpen bij de reis naar het opbouwen van een succesvol bedrijf en om Mary en jou, veel mensen te laten helpen met hun gezondheid en financiën.


Come, let's dive in!


Sommige cijfers lieten Mary zien dat Social Sharing Business een serieuze business is.


In 2019 heeft de Social Sharing / Direct Selling-industrie een omzet behaald

van ongeveer $ 180,5 miljard

De VS wordt de wereldleider op het gebied van detailhandel met een jaarlijkse

omzet van $ 35,2 miljard.

Een totaal van $ 23,4 aan omzet is op de Chinese markt verdiend uit detailhandel in 2019., wat op de 2e positie staat.

Korea handhaaft de derde positie op de lijst met detailhandelsverkopen met $ 17,6 miljard.

Duitsland en Japan staan op de 4e en 5e plaats op de lijst met respectievelijk

$ 17,4 miljard en $ 15,6 miljard.


Uit de bovenstaande statistieken blijkt duidelijk dat Social Sharing een bloeiende onderneming is en mensen helpt een aanzienlijk inkomen te verdienen.


Nu Mary weet dat de branche die ze heeft gekozen het potentieel heeft om zoveel geld te verdienen, zijn er eventuele gedachten over wat het volgende zou moeten zijn om te onderzoeken?

Ze vraagt zich af wat belangrijk voor haar is.

Wat zou een goed product of goede dienst zijn om mee vertrouwd te raken en dat ze zonder enige twijfel zou kunnen delen?

Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen, dit kan moeilijk zijn.

Mary maakte een lijst van de dingen die ze belangrijk vindt in het leven en maakte een lijst met doelen en dromen.

Nu is dat deel van haar plan opgelost.

Mary begrijpt heel goed hoe de handel over de hele wereld verloopt.

Vervolgens is het een kwestie van het plan in je uw Social Sharing gedeelte te integreren.


De distributeurs.

Een van de grootste zorgen die Mary in haar hoofd had, is of mensen haar initiatief zouden steunen en geïnteresseerd zouden zijn in het product dat ze op de markt wil brengen. Sommige van haar vrienden hadden dezelfde twijfel toen ze er een discussie over hadden. Om deze bezorgdheid weg te nemen, hebben we enkele statistieken en inzichten verzameld over de mensen die graag kansen delen in dit social sharing-bedrijf.


Distributeurs / Social Sharers spelen een belangrijke rol en zij kiezen deze rol als carrière of als secundaire inkomstenbron.

Het succes van een Social Sharing / Direct Selling-bedrijf is afhankelijk van zijn distributeurs en klanten en het is een duidelijk feit dat zij er een grote bijdrage aan leveren.

De industrie blijkt genoeg waard, zowel de aantallen in termen van distributeurs, klanten als de inkomsten laten dit zien.

Mensen vinden de branche ook een goede keuze na de pensioenperiode.

Opleiding is geen belemmering in marketing, maar het er zijn wel bepaalde vaardigheden nodig welke helpen om je business tot een suscces te maken. Het leuke en fijne aan werken in Social Sharing is dat er altijd wel een team voor jou klaar staat te helpen om je deze vaardigheden aan te leren. Het is geen rocketscience maar een aantal simpele stappen.

Eén van de fijnste dingen als Social Sharer is dat je op afstand kunt werken volgens je eigen schema.


Wanneer mensen de volgende vragen worden gesteld;

 • Beschouw je Social Sharing / Direct Selling als een efficiënte parttime zakelijke mogelijkheid?

83,87% antwoordde JA.

 • Zou u ook na de pensioenperiode graag flexibeler willen werken?

74% antwoordde JA.

 • Werk je liever van thuis?

84% antwoordde JA.


Statistieken over prestaties van distributeurs via social sharing

• 63% van de deelnemers sluit zich aan bij het bedrijf om geld te verdienen door producten te delen en aan klanten te verkopen.

• 25% behaalt de gewenste winst die ze hadden gepland toen ze bij het bedrijf kwamen.

• Van hen verdiende 53% van de mensen meer dan 5.000 Amerikaanse dollars.

• 39% van de mensen maakte geen deel uit van het bedrijf en stopte met de reden achter de beslissing is om te stoppen met pitchen rechtstreeks naar familie en vrienden.


Hoe meer de distributeurs betrokken zijn, hoe meer ze verdienen. De cijfers suggereren ook motivatie onder mensen die dit bedrijf als beroep kiezen.

Laten we nog wat meer interessante feiten bekijken over de distributeurs en enkele motiverende feiten.


• 118,4 miljoen mensen werkten als individuele vertegenwoordiger in 2018,

een groei van 1,6% in vergelijking met statistieken van 2017.

• Ongeveer 10,5 miljoen mensen werken fulltime, 42,9 miljoen mensen werken parttime, en

Recentelijk zijn 64,9 miljoen mensen lid geworden.

• Vertegenwoordigers van directe verkoop besteden gemiddeld 30 uur per week.

• 59% voelt zich gemotiveerd om Social Sharer te worden en 61% blijft vanwege het flexibele karakter van de industrie.

• 48% trad toe als directe verkoper met als doel langdurig aanvullend inkomen en 54%

voortgezet als een sociale deler.

• 35% van de mensen vindt de sector een inkomen op korte termijn en wordt gemotiveerd om een directe verkoper, terwijl 29% van de mensen lang in deze functie blijft.

• 41% wordt gemotiveerd om directe verkoper te worden door het vinden van een inkomen en daarna 50% doorgaan in de industrie.


Populaire producten en diensten op het gebied van Social Sharing


•In 2019-2020 deelden wellnessproducten 35,6% van de wereldwijde verkoopbijdrage.

• Cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging dragen 28,6% bij aan de jaarlijkse omzet.

• 11,5% van het wereldwijde verkoopaandeel is afkomstig van huishoudelijke artikelen en duurzame goederen.

• In 2018-19 droegen wellnessproducten wereldwijd 33,2% van de verkoopbijdrage.

• Cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging dragen 31,5% bij aan de jaaromzet (2019)

• In 2019 waren wellnessproducten goed voor 45% omzet en cosmetica 28% omzet in Australië alleen.

• 64% van de mensen vindt productkortingen een motiverende factor om te kiezen directe verkoop als een carrière.


Met wellnessproducten die qua verkoop bovenaan de branche stonden, realiseerden Mary's vrienden zich de potentiële mogelijkheid om inkomsten te genereren die in dit bedrijf verborgen liggen, en ze hoefden niet verder na te denken over het aangaan van een partnerschap met Mary.

Om haar partners meer inzichten te geven en hen te helpen bij hun reis samen met haar naar het ontwikkelen van een succesvol bedrijf, was ze ook klaar met enkele belangrijke gegevens.

Het was om te laten zien wat de consumententrends op de markt zijn en hoe klanten over de hele wereld dachten over directe producten.


Consumenten zijn die eindgebruikers die de producten uiteindelijk gebruiken en hun mening en ervaring eventueel delen met vrienden.

Als ze tevreden zijn met de producten, zullen ze het gebruiken totdat er iets nieuws komt dat aan hun behoeften voldoet door middel van nieuwe aanbiedingen.

Het is belangrijk om een hoge tevredenheid bij de eindgebruikers te doen ontstaan dat de producten blijvend voldoen aan de verwachting en dat de kwalitiet van het product ten alle tijden optimaal moet zijn. Dit specifieke punt is constant een probleem geweest voor bedrijven en degenen die een groot klantenbehoud hebben gerealiseerd voldoen aan deze voorwaarden.

Productconsistentie moet gedurende hun hele bestaan behouden blijven en klantvervulling is een grote strijd om samen te werken.

Verschillende leeftijdsgroepen hebben verschillende niveaus van criteria waardoor ze een product van verschillende beschikbare merken kiezen. Het succes van een bedrijf is als al deze leeftijdsgroepen eenmaal samen voor uw merk kiezen. Het delen van een product dat uniek is en waarde toevoegt aan de consument is een must. Zoals eerder gezien worden producten op het gebied van Wellness zeer gewaardeerd.


Andere onderwerpen die consumenten en distributeurs hoog waarderen zijn:

 • Eenvoud

 • Integriteit

 • Authenticiteit

 • Leerzaam

Snel vooruitspoelen,

Mary's loopbaantransformatie van een alleenstaande moeder naar een succesvolle

Social Sharing-ondernemer verliep soepel en snel. Het moment waarop ze de branche betrad en haar productkeuze had gemaakt verhoogden de professionele groei.

Mary is nu niet alleen een leuke vriendin in haar kring maar ook iemand die hen heeft geholpen om beter te verdienen en te leven.

Social Sharing is "de manier" om mensen te helpen met een betere gezondheid / welzijn en om betere financiën te krijgen.


De wereld beweegt naar een nieuw normaal.

Mensen die het in het begin buitengewoon moeilijk vonden om met de veranderingen om te gaan, gaan er nu gemakkelijker mee om. Niemand weet wanneer deze crisis precies zou eindigen en tot die tijd is het beste wat we kunnen doen, ons aanpassen en te boven komen.

Het is dus belangrijk om geïnformeerd te worden over deze mogelijkheden om uw door deze moeilijke tijd heen te helpen.

We hebben ons best gedaan om wat nuttige informatie op te verstrekken.

De beurt is nu aan jou. Wacht niet langer op het juiste moment.


Ontgifting en geluk zijn een belangrijk onderdeel van de weg naar gezondheid en welzijn.

Als u deel wilt uitmaken van een nieuwe Social Sharing-mogelijkheid en aan uw gezondheid wilt werken en dit wilt delen met uw vrienden over de hele wereld,

maak dan nu uw gratis account aan.

 • Begin met delen en word onderdeel van deze International Sharing Movement.

 • Begin met het creëren van een betere wereld voor jou en je gezin

 • Start nu.


"Change will always be made by one decision"


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page