top of page
  • Writer's pictureBritt

Waarom Ontgiften, waarom ik en waarom nu?

Updated: Jan 21, 2021

Waar komen we vandaan?

Heb je ooit nagedacht over je afkomst?

Heb je ooit de tijd genomen om na te denken over waar je echt vandaan kwam?


Photo by Chewy


Als we aan onze wortels denken, denken we vaak aan waar we zijn opgegroeid, en aan de omgeving waarin we ons groeperen.

Dit kan overal in het land zijn, stad, kleine stad, buitenwijken, en allemaal hebben we een verschillende opvoedingen gekregen. Maar dit is niet jouw oorsprong.


Je komt uit de baarmoeder van je moeder; het begin van waar je bent geschapen die de basis legde voor je leven.

We denken aan de baarmoeder als een geweldige plek van zuiverheid waar een baby zich ontwikkelt. Helaas is dat niet meer het geval.

Lang geleden voordat onze wereld zo vervuild was, was deze plek de plek waar je als baby ontwikkelde in een omgeving die bevorderlijk is voor het creëren van een geweldig leven.

De laatste 100 jaar, is er echter een probleem. We weten dat onze wereld vervuild is.

We zijn ons meer bewust geworden van de mondiale aspecten van vervuiling naarmate we meer verbonden zijn geraakt en omdat technologie ons beelden heeft kunnen geven van hoe onze hemelen, oceanen en continenten eruit zien en hoe ze in de loop van decennia zijn veranderd.


Veel is er al gedaan om onze wereld schoon te maken "het milieu" maar ze blijven allemaal komen kort.

Dit leidt tot de belangrijkste vraag: Welke omgeving is het meest belangrijk voor u?

Het antwoord is vrij eenvoudig, maar vaak gemist.

Uw persoonlijke omgeving is het enige wat je direct kan beinvloeden.

Je lichaam, dat wat werd ontwikkeld in de baarmoeder, is de enige omgeving die echt belangrijk is voor jou!

Toegegeven, de externe omgeving beïnvloedt je persoonlijke omgeving, dat is waarom het belangrijk is dat we zorgen voor onze planeet, maar je hebt geen controle over dat probleem.

Je weet dat we het milieu moeten schoonmaken omdat het vervuild is.

Je bent een product van die giftige vervuilde omgeving en je blootstelling begon terwijl je in de baarmoeder. Dit leidt ons naar het belangrijkste punt: ontgifting.


De schadelijke effecten van vervuiling

Photo by Timothy Eberly

Steeds giftiger milieu leidt tot verschillende ziekten


De Milieuwerkgroep publiceerde in 2005 een studie getiteld Body Burden:

De studie vond meer dan 280 giftige metalen, verontreinigende stoffen en chemicaliën in het navelstrengbloed van tien baby's.

We zijn vervuild terwijl we in de baarmoeder zijn. We zijn eigenlijk badend in een mengsel van vloeistoffen van voedingsstoffen het leven aan het creëren van vloeistoffen, tergelijke tijd zijn we het leven aan het vernietigen met schadelijke, verontreinigende stoffen.


Deze verschrikkelijke resultaten openden onze ogen voor de werkelijke kwestie van de giftige last van de moderne mens en de noodzaak van echte ontgifting.

De schade van deze verontreinigende stoffen kan leiden tot epigenetische gebreken wat resulteert in een miskraam of een verscheidenheid aan ziekten en syndromen die mensen vaak worden bestempeld als zijnde "geboren met."

Na de geboorte begint, vanaf de eerste adem die wordt genomen, de externe blootstelling aan milieutoxines voor de rest van je leven.

Elke adem, het voedsel dat je eet, zelfs de moedermelk die je krijgt van je moeder, het water en de dranken die je drinkt en de grond waarin je speelt en loopt op alle hebben verontreinigende stoffen en toxines die de last van het lichaam te verhogen.

We kunnen niet weg van deze verontreinigende stoffen en het is onmogelijk om al onze blootstellingen elke dag te elimineren. Vandaar, de noodzaak om je te concentreren om deze toxines, welke bekend zijn door de schade welke deze veroorzaken aan elk aspect van onze lichamelijke functies, te verwijderen.

Zware metalen zoals:

  • Kwik

  • Cadmium

  • Arseen

  • Lood

  • Aluminium

zijn bewezen dat zij elk systeem van het menselijk lichaam beschadigen.

Het ergste is dat ze elk van ons anders beïnvloeden, en er is geen dus geen vast plan voor elk individueel symptoom. De tekenen van veroudering, allergieën, syndromen, ziekten en "problemen" die we behandelen van jongs af aan tot het volwassen leven worden bijna volledig veroorzaakt door onze giftige belasting en lichaamslast die we elk dragen.


Je ware gezondheid en geluk is eigenlijk heel eenvoudig wanneer je gewapend bent met de juiste kennis. We weten dat als je een vies zwembad hebt het eerste wat je moet doen is om het zwembad schoon te maken. Verwijder het afval, puin en rommel dat het water vervuild maakt.

Na het verwijderen van de rommel, voeg je zout en supplementen aan het zwembad toe om het zwembad weer kristalhelder en "gezond" te maken.

Als je de supplementen wil toevoegen aan het zwembad, voordat je de rommel verwijdert krijg je nooit het gewenste resultaat.


Het klinkt niet mooi, maar je lichaam is een beerput.

Zodra het opruimproces begint, begin je de aspecten van het leven waar je voor gemaakt bent te zien. Door de eenvoudige systematische aanpak van het verwijderen van de toxines en zware metalen te doen sta je het lichaam toe dat de voedingsstoffen, mineralen en supplementen beter worden geabsorbeerd.

Zorg voor je lichaam, het is de enige plek die van jou is.

Onze oproep voor iedereen die na het lezen van dit artikel is om de leiding te nemen van uw gezondheid, detox je lichaam en verander je leven en onze omgeving.


Als je echt serieus bent over het opruimen van je lichaam, het overwinnen en terugwinnen van je gezondheid,


Begin vandaag nog met een 90 Dagen Systematisch Passief Ontgiftings protocol.

CleanSlate is speciaal ontworpen om de vervuiling uit je lichaam te krijgen en je te helpen om je gezondheid te herstellen.


Gebruik referentie healthybody4all


Disclaimer; geen enkele uitspraak gedaan in deze blog mag gezien worden als medische claim in welke vorm dan ook. Indien uw medische problemen heeft moet u altijd uw arts raadplegen.

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page